Outfit

7 Festes, 7 Looks per gaudir de la berbena de Sant Joan

7 Festes, 7 Looks per gaudir de la berbena de Sant Joan

Ja falta ben poquet per celebrar, un any més, la nit més curta de l’any. Foc, aigua i ganes de passar-ho bé ompliran pobles i ciutats per celebrar la berbena de Sant Joan.

Esteu preparats? T’expliquem l’origen de la festa i et donem 7 idees per celebrar-ho amb qui tu escullis.

Durant la nit del 23 de juny es celebra l’arribada del solstici d’estiu. Aquesta festa d’origen pagà, es remunta a molt abans de la implantació del cristianisme i va començar com la celebració del culte al sol i l’allargament del dia. Des de l’antiguitat, molts són els qui creuen que és una nit màgica caracteritzada pel foc, l’aigua i les fogueres.

La llegenda diu que les cendres curen les malalties de la pell i s’ha de saltar la foguera un mínim de tres cops per tenir un bon any. Creguis o no en la màgia d’aquesta nit, per a tots és una vetllada especial, divertida i alegre. Tu jas saps com ho celebraràs? Et donem algunes idees:

1-Pícnic a la platja a la llum de la lluna

Si vius a prop de la platja, aquesta és sempre una bona opció. Organitza una vetllada amb la família i els amics sota la llum de la lluna. Només cal que portis menjar, beguda, fusta per fer la foguera i moltes ganes de passar-ho bé.

Sempre pots preparar algun joc per amenitzar la nit i gaudir amb els teus. Amb un vestit de platja serà perfecte per l’ocasió.

vestits de platja

Vestits de platja Massana

2-Uneix-te a les activitats del teu poble/ciutat

Busca l’agenda local del teu pobre o ciutat i segueix les activitats que hagin preparat. Focs artificials, fogueres col·lectives, sopars populars, ball a l’envelat, etc. De ben segur que t’ho passes d’allò més bé compartit la nit amb veïns i amics.

Escull un vestit fresc per a ella i una samarreta amb estampat per a ell.

Vestit i Camiseta Massana

3-Nit de restaurant

Si la platja i les festes populars no són del teu gust, també pots gaudir de la nit de manera més relaxada i tranquil·la sopant en algun restaurant amb encant. Escull amb qui vols compartir aquesta nit màgica i… a gaudir d’un bon festí!

Per la teva nit els vestits ajustats són una aposta segura per anar elegant, chic i còmoda. Per a ell un polo sempre serà un encert.

Polos Massana

4-Revetlla per als més petits de la casa

Nit de petards per als més petits de la casa. Molts nens i nenes esperen amb gran il·lusió la nit de Sant Joan per sortir al carrer i llençar petards amb els seus pares i amics. Sopa tranquil·lament a casa, compra petards i surts al carrer a fer soroll. Si als teus fills no els agraden massa els petards, organitza una nit a casa d’allò més especial amb jocs i pel·lícules. De ben segur que els encanta!

Et proposem una combinació de pantaló ample i samarreta bàsica per a ella, un conjunt còmode i amb estil.

Per a ell pots optar per una samarreta de màniga curta i uns texans curts, perfecte per jugar sense parar amb els menuts.

Semarretes d’home Massana

5-Barbacoa nocturna

Si passaràs la nit de Sant Joan a la muntanya, fer una bona barbacoa nocturna pot ser un gran pla. No t’oblidis de fer una petita foguera per asseure’t al voltant i explicar velles històries acompanyat dels teus.

I si vols “americanitzar” una mica la nit, sempre pots torrar núvols de sucre i menjar-te’ls amb galetes i xocolata per donar-li un toc de dolçor a la revetlla.

Per si a la nit refresca, decideix-te per un còmode conjunt pantaló-samarreta i per a ell un polo a ratlles elegant i informal a la vegada.

Conjunts d’home i dona Massana

6-Festa tot inclòs

Sabem que organitzar-ho tot és complicat i requereix una inversió de temps. Si no et ve de gust trencar-te el cap, anar a una festa amb tot inclòs és la millor opció per a tu.

Busca restaurants, bars o discoteques que organitzin sopar i festa per la nit de Sant Joan, apunta’t a la que més t’agradi i la teva única preocupació serà la de passar-ho bé. Escull un vestit maco, còmode i fresc per poder ballar durant tota la nit.

Vestits Massana

7-Escapada expres

Descobreix com es celebra la nit més curta de l’any a una altre ciutat. Escull lloc i deixa’t emportar pel seu encant. Barcelona, Alacant, Màlaga, Lanjarón, A Coruña, Menorca o Tarragona són algunes de les ciutats més famoses per les seves festes de Sant Joan.

Només has de triar el lloc i començar l’aventura. Per cert, no et pots oblidar un bon pijama per dormir!

Pijames Massana

Quin serà el teu pla perfecte per la nit de Sant Joan?

Et desitgem una feliç revetlla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like