pijamas famosos peliculas
pijama

Pijames icònics de pel·lícules famoses: Pijames de Cinema

El cinema ha estat una finestra al món de la moda durant dècades, i entre les tendències que han marcat generacions, els pijames han tingut el seu moment estel·lar.

Ja sigui pel seu disseny, per l’escena en què apareixen o pel personatge que els porta, alguns pijames s’han convertit en autèntics icones del setè art.

En aquest article, fem un recorregut per alguns dels pijames més icònics de la història del cinema i et donem idees perquè tu també puguis lluir un look de pel·lícula, aquesta vegada amb els pijames Massana.

1. “Esmorzar amb diamants” (1961) – Holly Golightly i el seu pijama

Audrey Hepburn, en el seu paper de Holly Golightly, ens va deixar una imatge inoblidable a “Esmorzar amb diamants”.

L’escena en què apareix amb un pijama de dues peces, compost per una camisa de botons i pantalons de cotó, s’ha convertit en un referent de l’elegància relaxada.

pijama esmorzar amb diamants

El pijama de Holly és blau cel, senzill però sofisticat, i és una mostra de com la moda masculina pot adaptar-se a l’estil femení amb un toc chic. Aquesta imatge redefineix la noció de glamur en combinar comoditat i estil en una sola peça.

2. “El gran Lebowski” (1998) – The Dude i la seva bata de pijama

Jeff Bridges va donar vida a un dels personatges més singulars del cinema a “El gran Lebowski”: The Dude. Aquest personatge, famós per la seva actitud despreocupada, passa gran part de la pel·lícula amb una bata de pijama.

pijama bata gran lebowski

La bata, de color marró clar, reflecteix a la perfecció la personalitat relaxada de The Dude. Tot i que no és un pijama en el sentit estricte, aquesta peça s’ha convertit en un símbol de la comoditat extrema i de l’estil despreocupat que el personatge encarna. Per als amants de la comoditat, aquest és sens dubte un look per emular.

3. “Grease” (1978) – Sandy i el seu pijama rosat a la festa de pijames

A “Grease”, una de les escenes més recordades és la festa de pijames a casa de Frenchy. Sandy, interpretada per Olivia Newton-John, porta un pijama de setí rosa pàl·lid amb un aire juvenil i coquet.

pijama grease sandy

Aquest pijama reflecteix la innocència i dolçor del personatge abans de la seva transformació final. L’escena és un icona de la cultura pop, i el pijama rosat s’ha convertit en un símbol dels anys 50 i de la moda de l’època, ideal per a aquelles que busquen un look vintage i femení.

4. “El diari de Bridget Jones” (2001) – Bridget i el seu pijama nadalenc

Bridget Jones, interpretada per Renée Zellweger, és coneguda per la seva autenticitat i encant desastrós. Una de les escenes més memorables de la pel·lícula és quan Bridget es veu obligada a assistir a una festa nadalenca amb un pijama de llana amb estampat de rens.

pijama bridget jones

Aquest pijama, lluny de ser glamurós, és càlid, acollidor i té un toc humorístic que reflecteix la personalitat de Bridget. Al llarg de la pel·lícula, els pijames de Bridget es converteixen en un símbol de la seva vulnerabilitat i la seva cerca de l’amor en un món imperfecte.

5. “Shin chan” (1992-present) – Encara que sigui una sèrie, havíem d’afegir-lo

No podíem deixar de banda els nens petits amb la referència de Shin-chan, el trapella protagonista, conegut per la seva actitud despreocupada i el seu sentit de l’humor irreverent.

pijama shin chan

Un dels pijames més icònics que utilitza és un adorable conjunt de pijama amb estampat de formes geomètriques de colors, que reflecteix perfectament la seva personalitat infantil i juganera. Aquest pijama, sovint vist en les seves trapelleries nocturnes.

Vols lluir com una estrella? Descobreix els pijames de Massana

Si aquests pijames icònics del cinema t’han inspirat, per què no portar un toc d’aquesta màgia al teu propi vestuari nocturn? A Massana, entenem que el pijama no és només una peça per dormir, sinó una expressió d’estil i personalitat.

La nostra col·lecció de pijames ofereix una àmplia varietat d’estils, des dels més clàssics i elegants fins als més divertits i confortables.

Ja sigui que prefereixis la sofisticació de Holly Golightly, la comoditat extrema de The Dude, o el toc femení de Sandy, a Massana trobaràs el pijama perfecte per a tu.

Explora la nostra col·lecció i porta el glamur del cinema a casa teva amb Massana. Dorm amb estil!

Previous Post Next Post

You Might Also Like